YOGA

Yoga - mijn passie - mag ik nu al zo’n 3 jaar delen met andere yogi’s. Ik heb een opleiding tot Vinyasa yoga teacher (250 uur) gedaan en daar geef ik met veel plezier les in. Vinyasa staat voor beweging van en naar een bepaald punt. Bewegen met je adem, maar ook met de natuur en alles om je heen! 

 

Mijn lessen zijn open, eerlijk, vrolijk, dynamisch en voor iedereen. Yoga is voor mij een manier om m’n lichaam, mind en emoties onder controle te krijgen. Op de mat maar zeker ook van de mat af, want daar begint de yoga pas echt. De adem speelt hier, voor mij, een hele belangrijke rol in. Ik vind het prachtig dat ik dit in mijn lessen mee kan geven. En dat ik dit mag delen met een ieder die hier voor openstaat. Ik hoop je graag een keer te zien in één van mijn lessen!

 

Wekelijks geef ik les in prachtige yogastudio Juna Yoga in Hillegom

 

YOGA

LESSEN

Van privélessen in de woonkamer tot groepsactiviteiten bij jou op kantoor - alles is mogelijk. Om een idee te krijgen van de dingen die ik doe, zijn de lessen ingedeeld in twee categorieën; privélessen & groepslessen. Hieronder lees je meer over beide!

€40,- per uur

PRIVÉLESSEN

Hoe fijn is het om een privé yogales te ervaren in een eigen vertrouwde omgeving? Ik kan je thuis of op een andere locatie yogales geven, volledig aangepast op je eigen behoeftes! 

Prijs op aanvraag

GROEPSLESSEN

Yoga met een groep is een fijne yogales aangepast op de behoeftes van de groep. Dit kan heel mooi samen gaan met bv een vitaliteitsplan op het werk. We beginnen de les met een meditatie, bouwen langzaam op, rekken, strekken en bewegen met de adem. De adem speelt een belangrijke rol hierin. Een mooie ervaring en voor ieder yogalevel toegankelijk!

Het is bijvoorbeeld ook geweldig om je personeel of collega's iets extra's te bieden op de werkvloer, op het gebied van ontspanning en gezondheid! Yoga is zeer bevordelijk voor de productiviteit!

  • Black Instagram Icon
  • Facebook

BELEEF WAT JE EET IS AANGESLOTEN BIJ DE BGN

LOCATIE

BELEEF WAT JE EET

JULIA VERGEER

WEEGBREESTRAAT 8

2153EC, NIEUW-VENNEP

0623909936

KvK 57140634