BELEEF WAT JE

Dit is de basis van Beleef Wat Je Eet. Dit pakket bestaat uit een telefonisch kennismakingsgesprek, een eerste consult met een uitleg van de voedingsanalyse, een persoonlijk weekmenu en een weeg- en meetmoment. Hierna volgen zeven wekelijkse consulten met zes weekmenu's op maat.

EET PAKKET

€379,-

LOS CONSULT

€35,-

Een los consult is alleen te volgen als vervolg op het Beleef Wat Je Eet pakket. Mocht je na afloop van de consulten die we gehad hebben toch nog iets willen weten of passend advies op een ander vlak hebben? Dan kan je kiezen voor een los consult van 20 minuten.

VERVOLG

PAKKET 2

€229,-

Dit pakket is alleen te volgen als vervolg op het Beleef Wat Je Eet pakket. Tijdens deze acht consulten - volgend op de acht voorafgaande consulten die we al gedaan hebben - kunnen we doorwerken aan ons doel.

PAKKET 1

VERVOLG

€129,-

Dit pakket is alleen te volgen als vervolg op het Beleef Wat Je Eet pakket. Tijdens deze vier consulten - volgend op de acht voorafgaande consulten die we al gedaan hebben - kunnen we doorwerken aan ons doel.

VOEDINGSADVIES

€159,-

Een voedingsadvies begint met een telefonisch gesprek om kennis te maken met elkaar! Hier plannen we ook een intakegesprek waarin ik het voedingsdagboek uitleg, waarmee ik een persoonlijke voedingsanalyse ga maken. Hierna plannen we een vervolgafspraak waarbij we je persoonlijke voedingsanalyse evalueren en ik onder andere tips geef om de levensstijl aan te passen en te verbeteren.

VOEDINGSADVIES

€75,-

ORTHOMOLECULAIR

Een orthomoleculair voedingsadvies heeft als doel bevordering van de gezondheid of het herstel van ziekteprocessen. Met een persoonlijk voedingsadvies gaan we ervoor zorgen dat je lichaamscellen - je bouwstenen - optimaal voorzien worden van vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Hiervoor plannen we een consult en maak ik  een persoonlijk weekmenu voor je.

GROEPBEGELEIDING

€119,- per persoon

Samen in 4 weken naar een gezonde leefstijl in groepsverbandLijkt het je fijn om samen met vrienden, vriendinnen, familie of onbekende ‘lotgenoten’ de omslag te maken naar een gezondere leefstijl nog voor de zomer begint? Dan is dit je/jullie kans!

In 4 weken begeleid ik jullie samen naar een gezondere leefstijl. Een reset, een persoonlijk plan met als extra om samen te zijn en komen met gelijkgestemde. Zo leren we van elkaar, kun je elkaar steunen en inspireren! 

Iedere week bespreek ik een onderwerp over voeding/ leefstijl zodat jullie na de 4 weken ook weten waarom je bepaalde keuzes liever wel - of juist niet - maakt!

Wat krijg je: 
- 4 theorielessen in groepsverband op een ochtend naar keuze
- 1 telefonisch persoonlijk intake gesprek 
- 1 persoonlijk werkboek met weekmenu’s, variatielijst, voorraadlijst & meer!
- Ik ben altijd bereikbaar voor persoonlijke vragen 
- Tips, tools en recepten 


Dit doen we met maximaal 5 personen zodat we de afstand kunnen bewaren en ik jullie allemaal de persoonlijke aandacht kan geven. Mijn praktijk is aan huis wat zorgt voor een laagdrempelige en gezellige sfeer. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de theorielessen is er voldoende ruimte voor al jullie vragen!

NIEUW!

WORKSHOPS

Prijs op aanvraag

Ook geef ik workshops en lezingen over puur en gezond eten, een gezonde leefstijl en het vinden van een balans daarin. Dit kan ook bij jou op school, bij je sportvereniging of op het werk. Deze passen perfect in bijvoorbeeld een vitaliteitsplan voor werknemers. Neem gerust contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden! 

  • Black Instagram Icon
  • Facebook

BELEEF WAT JE EET IS AANGESLOTEN BIJ DE BGN

LOCATIE

BELEEF WAT JE EET

JULIA VERGEER

WEEGBREESTRAAT 8

2153EC, NIEUW-VENNEP

0623909936

KvK 57140634