VOEDINGSADVIES

€159,-

Een voedingsadvies begint met een telefonisch gesprek om kennis te maken met elkaar! Hier plannen we ook een intakegesprek waarin ik het voedingsdagboek uitleg, waarmee ik een persoonlijke voedingsanalyse ga maken. Hierna plannen we een vervolgafspraak waarbij we je persoonlijke voedingsanalyse evalueren en ik onder andere tips geef om de levensstijl aan te passen en te verbeteren.

VOEDINGSADVIES

€75,-

ORTHOMOLECULAIR

Een orthomoleculair voedingsadvies heeft als doel bevordering van de gezondheid of het herstel van ziekteprocessen. Met een persoonlijk voedingsadvies gaan we ervoor zorgen dat je lichaamscellen - je bouwstenen - optimaal voorzien worden van vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Hiervoor plannen we een consult en maak ik  een persoonlijk weekmenu voor je.

WORKSHOPS

Prijs op aanvraag

Ook geef ik workshops en lezingen over puur en gezond eten, een gezonde leefstijl en het vinden van een balans daarin. Dit kan ook bij jou op school, bij je sportvereniging of op het werk. Deze passen perfect in bijvoorbeeld een vitaliteitsplan voor werknemers. Neem gerust contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden! 

  • Black Instagram Icon
  • Facebook

BELEEF WAT JE EET IS AANGESLOTEN BIJ DE BGN

LOCATIE

BELEEF WAT JE EET

JULIA VERGEER

WEEGBREESTRAAT 8

2153EC, NIEUW-VENNEP

0623909936

KvK 57140634